Direct telefonisch contact

0489 02 71 33

Openingsuren

Ma - Vrij 10:00 - 20:00

Reserveer uw afspraak via mail

info@luxenza.be

Fantasie Erotische Massage

Fantasie erotische massage

Tijdelijk niet beschikbaar

U heeft een zwak voor een sexy verpleegster, een stout schoolmeisje of een wulpse politieagente? De eerste twintig minuten van deze massage zal u hier volop van een striptease show kunnen genieten! Stralend ziet zij er voor u uit in het door u gekozen fantasie-pakje dat uw hoofd snel op hol zal doen slaan!

Langzaam en zeer sensueel zal zij zich ontdoen van deze kleding, gevolgd door een tantra massage waarbij u haar naakte lichaam met warme olie over het uwe voelt glijden. Een onbeschrijfbaar gevoel, zeker wanneer het happy end volgt van ultiem genot.

U gelooft niet in sprookjes? Wel, dit is een sprookje!

Tarief: 180€ voor 80 min. Striptease + tantra massage + glaasje champagne en versnapering.

Gediplomeerde Masseuse

Ontdek het erotisch sensualisme van een massage die u totaal tot rust laat komen. Met 3 diploma’s kunt u nergens beter terecht om ten volle te genieten.

3 Jaar Ervaring

Ondertussen is Amber reeds 3 jaar werkzaam als erotische masseuse en weet ze als geen ander hoe u naar hogere regionen te vervoeren.

Ga Herboren Naar Buiten

Een erotische massage van Amber is ongetwijfeld de mooiste ervaring die u op vlak van massages zal kunnen ervaren. Ga dus herboren naar buiten en bel tijdig voor uw afspraak!

GENIETEN VAN EEN OVERHEERLIJKE FANTASIE EROTISCHE MASSAGE MET DE MAGIE VAN AMBER’S SENSUELE HANDEN?

Boek dan tijdig uw afspraak om niet te vaak teleurgesteld te zijn!   

0489 02 71 33

UA-58280203-1