Masseuse Amber
Ontdek de overheerlijke lingam + tantra massage! Bel nu voor een afspraak!
Masseuse Amber
Ga herboren naar buiten! Bel voor een afspraak
Masseuse Amber
Ga herboren naar buiten! Bel voor een afspraak

Erotische Massage Limburg

Op zoek naar een erotische massage te Limburg? Het Limburgs massagesalon Luxenza specialiseert in relaxerende en erotische massages uitgevoerd door een bijzonder mooie masseuse. Laat u verleiden door de zinnenprikkelende ervaring van een erotische massage die u zal vervoeren naar een hemelse plek hier op aarde. Hier vindt u een overzicht van de sensuele en erotische massages die massagesalon Luxenza aanbiedt:

Body to body erotische massage

Body to body massageDeze erotische massage met de opbouwende kunst van erotiek zal u als man versteld doen staan wanneer u Amber’s volmaakte vormen over uw volledig lichaam voelt glijden. Allereerst ontvoert zij u na een verfrissende douche in een weelde van genot en masseert zij alle spanningen in uw rug, schouders, billen en benen weg.

Na deze ontspannende sessie toont zij u haar indrukwekkend lichaam op een wel zeer sensuele manier en mag u kennis maken met de body to body massage. Iedere vezel van uw lichaam mag hier aan geloven en als u denkt dat het bijna niet meer beter kan volgt de finale van dit spektakel.
De masseuse gaat dan over tot een heerlijk happy end met een explosie van welbehagen…
U zal niet kunnen wachten om dit een volgende keer mee te maken!

Lingam erotische massage

Bij een lingam erotische massage starten we met een gemeenschappelijke douche. De heilzame werking van stromend water over uw lichaam en de zachte strelingen van masseuse Amber laten alle stress wegvloeien. Nadien neemt zij u dan mee dan naar de massagetafel voor een body to body massage.

Tantra erotische massage

Een tantramassage is een erotische massage van het volledige lichaam met inbegrip van het geslachtsdeel. Het accent ligt hier bij de opbouw van innerlijke vitale energie wat leidt tot een vorm van seksuele spanning. Deze massage heeft als doel de spanning stilaan te verhogen zodat een grotere extase wordt bereikt.

Nieuw!: Lingam + Tantra erotische massage

Geniet van het beste van 2 facetten van erotische massage: de lingam + tantra massage. Met deze combinatie beleeft u een volledig nieuwe ervaring met de start van een gezamenlijke douche met de heilzame werking van stromend water, gevolgd door het opbouwend aspect van van een tantra massage die u in volle extase brengt. 95% van de mannen die voor een tantra of lingam massage kiezen schakelen nooit meer terug naar een traditionele b2b massage.

Visual erotische massage

Tijdelijk niet mogelijk.
Visual massageOptimaal genieten van Amber’s naakte lichaam kan u met de visual massage.

Bij de start van dit unicum neemt zij u mee voor de spiegel, waarbij zij u een zwoele, visuele opwinding geeft met haar meesterlijk lichaam. Na dit spektakel ontvoert de masseuse u naar de 7de hemel met een heerlijke body to body massage die voor iedere man speciaal is, en ook zal blijven. Na deze performance én een uniek happy end zal deze vorm van sensualiteit uw gedachten niet snel loslaten. Verleiden is haar specialisatie, dus dat belooft…

Fantasie erotische massage

Tijdelijk niet mogelijk.
Fantasie massageU heeft een zwak voor een sexy verpleegster, een stout schoolmeisje of een wulpse politieagente? De eerste twintig minuten van deze massage zal u hier volop van een striptease show kunnen genieten! Stralend ziet zij er voor u uit in het door u gekozen fantasie-pakje dat uw hoofd snel op hol zal doen slaan!

Langzaam en zeer sensueel zal zij zich ontdoen van deze kleding, gevolgd door een massage waarbij u haar naakte lichaam met warme olie over het uwe voelt glijden. Een onbeschrijfbaar gevoel, zeker wanneer het happy end volgt van ultiem genot.

U gelooft niet in sprookjes? Wel, dit is een sprookje!

Erotische massage Limburg? “Maak hier een afspraak” voor een onvergetelijk en zacht erotisch moment door een dame die buitengewoon is. Boek vandaag nog een erotische massage naar keuze en zij neemt u even mee naar een andere wereld…
Reserveer hier een erotische massage bij erotisch massagesalon Luxenza