Masseuse Amber
Ontdek de overheerlijke lingam + tantra massage! Bel nu voor een afspraak!
Masseuse Amber
Ga herboren naar buiten! Bel voor een afspraak
Masseuse Amber
Ga herboren naar buiten! Bel voor een afspraak

Erotische massage Gent

Op zoek naar een erotische massage te Gent? Geniet dan van een buitengewone erotische massage van masseuse Amber. Het massagesalon Luxenza is slechts 60 min met de wagen verwijderd van Gent. Zeker de moeite waard dus om een erotische massage te ervaren die u naar een hemelse plek hier op aarde zal brengen. Luxenza wordt dan ook zeer geapprecieerd door mannen uit Gent.

Hier vindt u een overzicht van de sensuele en erotische massages die Luxenza aanbiedt:

Body to body erotische massage Gent

Body to body massageDeze erotische massage met de opbouwende kunst van erotiek zal u als man versteld doen staan wanneer u Amber’s volmaakte vormen over uw volledig lichaam voelt glijden. Allereerst ontvoert zij u na een verfrissende douche in een weelde van genot en masseert zij alle spanningen in uw rug, schouders, billen en benen weg.

Na deze ontspannende sessie toont zij u haar indrukwekkend lichaam op een wel zeer sensuele manier en mag u kennis maken met de body to body massage. Iedere vezel van uw lichaam mag hier aan geloven en als u denkt dat het bijna niet meer beter kan volgt de finale van dit spektakel.
De masseuse gaat dan over tot een heerlijk happy end met een explosie van welbehagen…
U zal niet kunnen wachten om dit een volgende keer mee te maken!

Lingam erotische massage Gent

Bij een lingam erotische massage starten we met een gemeenschappelijke douche. De heilzame werking van stromend water over uw lichaam en de zachte strelingen van masseuse Amber laten alle stress wegvloeien. Nadien neemt zij u dan mee dan naar de massagetafel voor een body to body massage.

Tantra erotische massage Gent

Een tantramassage is een erotische massage van het volledige lichaam met inbegrip van het geslachtsdeel. Het accent ligt hier bij de opbouw van innerlijke vitale energie wat leidt tot een vorm van seksuele spanning. Deze massage heeft als doel de spanning stilaan te verhogen zodat een grotere extase wordt bereikt.

Nieuw!: Lingam + Tantra erotische massage

Geniet van het beste wat er qua erotische massage is met de combinatie van de 2 facetten van erotische massage: de lingam + tantra massage. Met deze combinatie beleeft u een volledig nieuwe ervaring met de start van een gezamenlijke douche met de heilzame werking van stromend water, gevolgd door het opbouwend aspect van van een tantra massage die u in volle extase brengt.

99% van de mannen die voor een tantra en/of lingam massage kiezen schakelen nooit meer terug naar een traditionele b2b massage.

Erotische massage Gent? “Maak hier een afspraak” voor een onvergetelijk en zacht erotisch moment door een dame die buitengewoon is. Boek vandaag nog een erotische massage naar keuze en masseuse Amber neemt u even mee naar een andere wereld…
Reserveer hier een erotische massage bij Luxenza