Masseuse ELise - 100% echte foto's!

Erotische Massage Limburg

Op zoek naar een erotische massage te Limburg? Het Limburgs massagesalon Luxenza specialiseert in relaxerende en erotische massages uitgevoerd door een bijzonder mooie Belgische masseuse. Laat u verleiden door de zinnenprikkelende ervaring van een erotische massage die u zal vervoeren naar een hemelse plek hier op aarde. Hier vindt u een overzicht van de sensuele en erotische massages die massagesalon Luxenza aanbiedt:

Relaxerende massage

Relaxerende massageEen ontspannende massage van 60 minuten door een vrouw in sexy lingerie om van weg te dromen? Het kan bij Luxenza…

Wat u ervaart door naar Elise’s foto’s te kijken wordt in werkelijkheid nog duizend keer mooier!
Laat u ontvoeren door een sensuele masseuse met gouden handen die uw volledig lichaam zoals geen ander weet te masseren en te behandelen zoals u als man dat voor meer dan honderd procent verdient!

Erotische massage

Erotische massageTopless en met volle overgave wordt u tot in de puntjes gemasseerd door Elise. Zij laat u genieten van massage en erotiek zoals het bedoeld is.

U krijgt persoonlijke aandacht van een dame die klasse en tederheid uitstraalt, datgene wat u nodig heeft als u een uurtje ontspanning voor uzelf wenst in een discreet kader, zonder de zorgen en stress van alle dag. Met een uitzicht op de mooiste vormen bezorgt zij u visueel het happy end der erotiek zoals elke man dat wilt ervaren!

Body to body erotische massage

Body to body massageDeze opbouwende kunst van erotiek zal u als man versteld doen staan wanneer u Elise’s volmaakte vormen over uw volledig lichaam voelt glijden. Allereerst ontvoert zij u na een verfrissende douche in een weelde van genot en masseert zij alle spanningen in uw rug, schouders, billen en benen weg.

Na deze ontspannende sessie toont zij u haar indrukwekkend lichaam op een wel zeer sensuele manier en mag u kennis maken met de body to body massage. Iedere vezel van uw lichaam mag hier aan geloven en als u denkt dat het bijna niet meer beter kan volgt de finale van dit spektakel.
De masseuse gaat dan over tot een heerlijk happy end met een explosie van welbehagen…
U zal niet kunnen wachten om dit een volgende keer mee te maken!

Visual erotische massage

Visual massageOptimaal genieten van Elise’s naakte lichaam kan u met de visual massage.

Bij de start van dit unicum neemt zij u mee voor de spiegel, waarbij zij u een zwoele, visuele opwinding geeft met haar meesterlijk lichaam. Na dit spektakel ontvoert de masseuse u naar de 7de hemel met een heerlijke body to body massage die voor iedere man speciaal is, en ook zal blijven. Na deze performance én een uniek happy end zal deze vorm van sensualiteit uw gedachten niet snel loslaten. Verleiden is haar specialisatie, dus dat belooft…

Fantasie erotische massage

Fantasie massageU heeft een zwak voor een sexy verpleegster, een stout schoolmeisje of een wulpse politieagente? De eerste twintig minuten van deze massage zal u hier volop van een striptease show kunnen genieten! Stralend ziet zij er voor u uit in het door u gekozen fantasie-pakje dat uw hoofd snel op hol zal doen slaan!

Langzaam en zeer sensueel zal zij zich ontdoen van deze kleding, gevolgd door een massage waarbij u haar naakte lichaam met warme olie over het uwe voelt glijden. Een onbeschrijfbaar gevoel, zeker wanneer het happy end volgt van ultiem genot.

U gelooft niet in sprookjes? Wel, dit is een sprookje!

Erotische massage te Limburg? “Maak hier een afspraak” voor een onvergetelijk en zacht erotisch moment door een dame die buitengewoon is. Boek vandaag nog een erotische massage naar keuze en zij neemt u even mee naar een andere wereld…
Reserveer hier een erotische massage bij erotisch massagesalon Luxenza